0
Your Cart

Returpolicy

Vi på Flagfinity är engagerade i att leverera högkvalitativa specialdesignade flaggor till våra kunder. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med sina köp, därför är det viktigt för oss att informera om vår returpolicy.

Vi erbjuder endast returer om flaggan är skadad eller trasig vid mottagandet. Om du mottagit en flagga som är defekt, skadad eller feltryckt, vänligen kontakta oss på info.flagfinity@gmail.com inom sju (7) dagar från mottagandet av produkten. När din retur har tagits emot och granskats kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi meddelar dig också om din återbetalning har godkänts eller avvisats.

Observera att varan måste skickas tillbaka i sin ursprungliga förpackning, och att kunden ansvarar för fraktkostnaderna.

Tyvärr kan vi inte erbjuda returer på specialdesignade flaggor som inte är skadade eller defekta, eftersom dessa är skapade enligt kundens specifika önskemål och inte kan återanvändas eller säljas vidare. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. 

Om du har några frågor eller funderingar om vår returpolicy, tveka inte att kontakta oss på info.flagfinity@gmail.com. Vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig med eventuella problem du kan ha med ditt köp. Tack för att du valde FlagFinity!

Förbeställ din flagga hos oss fram till den 15e oktober för att få hem den i början av november!